Архів новин

Заводи та обладнання

Грудень 23, 2018 17:37

Металопластикові вікна давно увійшли в життя кожного з нас. Вони зачищають будинок від вітру і холоду, створюють затишок і комфорт допомагають заощадити сімейний бюджет, скорочуючи витрати на кондиціонування та опалення. Плануючи заміну пластикового вікна в місті Дніпро, слід вибрати варіант, який максимально підходить саме для вашого будинку і буде служити Вам вірою і правдою багато років. Кожен з нас хоче, щоб покупка нового теплого вікна була разовою. Тому до цього вибору потрібно підходити відповідально. На сьогоднішній день на ринку існує безліч пропозицій, як же не помилитися з вибором? Дуже важливо звертати увагу на збірку металопластикового вікна, на якому заводі зібрано Ваше вікно і яке обладнання для цього завод використовує. Найбільш популярний зараз німецьке обладнання, але є деякі компанії, які використовують недороге турецьке або азіатське обладнання. Зазвичай діяльність таких «заводів-виготовлювачів» виглядає наступним чином: дешеве обладнання з'являється, користується попитом у невеликих компаній, через час – ламається, і компанія з ринку зникає, тому що для таких компаній в першу чергу дуже важлива ціна, а вже на другому місці стоїть якість обладнання, продукції і гарантійне обслуговування. Віддавати перевагу потрібно автоматизованих верстатів і ліній на виробництві. Тим більше ті компанії і заводи, які давно сформувалися, постійно оновлюють обладнання і розширюють виробництво. Вони закуповують більш потужні автоматичні верстати, які дозволяють підвищувати обертів і, відповідно, продуктивність. При замовленні і виборі вікна дуже важливо, що б збірка була заводська, уточнюйте який саме завод, яке обладнання, тому що саме від збирання залежить якість і відповідно довговічність вашого вікна. На сайті нашої компанії Ви можете, не тільки визначиться з вибором профілю, склопакета, але і ознайомиться з якими заводами ми працюємо. Вибираючи заводську збірку Ви гарантовано отримаєте якісну конструкцію, що відповідає всім нормам і має всі сертифікати якості. Кожен виріб має паспорт та гарантійний талон. Просто цікаво... Ви ніколи не задавалися питанням, хто і коли винайшов перші металопластикові вікна? В основному дослідники, винаходячи щось нове, навіть не можуть уявити яке відкриття і яку важливу річ вони можуть отримати в результаті, вони просто хочуть створити що-небудь нове. Хімік Регнальд, зокрема таким чином в 1835 році винайшов полівінілхлорид (ПВХ). Не дивлячись на це, випуск вікон з ПВХ почався тільки в 1912 році. Регнальд таким чином не дізнався, що він у цьому конкретному випадки винайшов, в той час, в епоху його життя ніхто не міг й подумати, що вікна можуть бути не дерев'яними, а металопластиковими.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Розрахунок пластикового вікна - що необхідно знати покупцеві

Грудень 18, 2018 13:10

Розрахунок пластикового вікна - що необхідно знати покупцеві в Дніпрі. Дізнайтеся з якими віконними профілями працює компанія, яка використовується фурнітура пластикових вікон, адже завдяки фурнітурі функціонує вікно (відкривається, закривається, провітрюється). Поцікавтеся у фірмі, які саме комплектуючі враховані в ціні. Уточніть входять у вартість послуги доставки вікон і підйому їх на поверх. Дізнайтеся входить в ціну замовлення демонтаж-монтаж вікна. Уточніть термін виготовлення вікна в Дніпрі.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Переваги роботи з заводом-виробником Steko

Грудень 3, 2018 23:32

Переваги заводу Стеко: Гарантія 7 років, доставка по всій Україні безкоштовно. термін доставки від 3 робочих днів, склади у всіх містах, адресна доставка безкоштовно, можливість подивитися дату вивезення на сайті, відвідування дилерів регіональним менеджером , надання рекламної продукції для оформлення торгової точки, програма лояльності по знижкам, Обслуговування за допомогою сервісного центру, автоматичне виставлення рахунку, конкурентоспроможна ціна, великий асортимент продукції, подарунок до вікна анкерні пластини, Z-подібні з'єднувачі, низька ціна на ламінацію.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

2022
2021
2020
2019
2018 >
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Трв
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень