Архів новин

Питання, які необхідно з'ясувати при попередньому розрахунку пластикових вікон у Дніпрі

Лютий 25, 2018 14:53

Винесемо найголовніші питання: 1)Розміри Вашого нового вікна; 2)Конфігурація вікна; 3)З якого профілю буде зроблено Ваше нове вікно в Дніпрі, який склопакет і фурнітура будуть у нього встановлені; 4)Які саме комплектуючі (підвіконня, відлив, москітна сітка); 5)Терміни виготовлення конструкції після підписання договору; 6)Так що уточнюйте, щоб у вартість обов'язково було включено демонтаж, монтаж, доставка, підйом на поверх і винесення сміття.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Фурнітура для пластикових вікон в Дніпрі - Roto або Maco

Лютий 16, 2018 22:23

На віконному ринку присутня величезна безліч фурнітури, багато з них схожі за своїм функціональним можливостям . Лідерами ринку на сьогоднішній день є такі виробники фурнітури, як «Roto» і «Maco». Компанія виробник «MACO» (Австрія) має 60-ти річний досвід роботи і входить в п'ятірку найбільших брендів Європи. Основною метою компанії є створення таких елементів фурнітури, які будуть незмінними з часом, і навіть через сорок років при несправності одного з них не потрібно буде міняти всю систему. Гордістю компанії є якісне покриття всіх елементів трьома спеціальними шарами. Перший шар покриття – це цинк, після нього йде хромування, яке запобігає окисленню, третій шар – спеціальний віск. Саме віск дозволяє рукам провертатися дуже плавно, що є відмінною особливістю фурнітури Maco. Еля Вашої зручності і збільшення терміну експлуатації компанія забезпечила свою фурнітуру такими елементами, як: - мікроліфт - знижує навантаження з петель і дозволяє стулці плавно закриватися; - втулки пригальмовування, знаходяться в петлях і не дозволяють стулці вдаряться об стіну, забезпечуючи її плавний хід; - фіксатор від закривання стулки при протягах, забезпечує безпечну роботу пластикового вікна. Фурнітуру «ROTO» (Німеччина) виготовляє німецький концерн RotoFrankAG, що є світовим лідером у виробництві віконних і дверних фурнітури. Вона відома у всьому світі завдяки своїй якості та довговічності. Кожен з елементів фурнітури покритий інноваційним покриттям RotoSil Nano, який забезпечує максимальний захист від корозії. Унікальність цього покриття також полягає в містяться в ньому наночастинках, здатних до самовідновлення. Фурнітура «РОТО» - це перша віконна фурнітура в світі. Перевагами ROTO, є: - протизламність і безпеку кожного пластикового вікна; - зручні ножиці провітрювання; - петлі Roto NT Power Hinge гарантовано витримує стулку вагою 200 кг. Щоб замовити пластикове вікно в Дніпрі з якісною фурнітурою, зверніться в компанію ТОВ “Віконний центр" і наші менеджери допоможуть Вам зробити правильний вибір. Зараз встановити німецьку фурнітуру «Roto» можна пластикові вікна «Steko» або «Rehau», виробник завод «Світеп». Фурнітуру «Maco» можна встановити металопластикові вікна з профільної системи «Rehau», виробника заводу «Світеп».

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Енергозбереження в подарунок

Лютий 7, 2018 17:38

Компанія "Віконний Центр" пропонує своїм клієнтам скористатися акцією –"Енергозберігаючий склопакет у подарунок". З приходом холодів і підвищенням тарифів на опалення кожен з нас замислюється, як заощадити, при цьому зробити свій будинок тепліше і затишніше? При виборі пластикових вікон треба пам'ятати, що важливі всі деталі, і вибираючи теплий профіль, не варто забувати про теплому склопакеті, адже саме він займає 80 відсотків всієї конструкції і саме через склопакет йдуть основні тепловтрати. Вирішити питання утеплення будинку або квартири Вам допоможе встановлення металопластикового вікна з акційним енергозберігаючим склопакетом від компанії "Віконний Центр". Головна відмінність енергозберігаючого склопакета від звичайного, що на одне із стекол наноситься напилювання іонів срібла. При даній технології виготовлення склопакет працює за принципом дзеркала, відбиває тепло назад у приміщення. Завдяки такій властивості однокамерний склопакет з енергозбереженням є на 40 відсотків тепліше, ніж звичайний двокамерний і відповідає встановленим державою нормам. Також даний склопакет дасть вам додаткову звукоізоляцію, і буде незамінний, якщо ваші вікна виходять на гучну вулицю. Він не буде затемнювати Ваше приміщення, так як за зовнішнім виглядом дані скла не сильно відрізняться від звичайних. Важливою перевагою даного склопакета є те, що при його використанні вдається уникнути проблеми "заплаканих вікон, так як він перешкоджає утворенню конденсату. Використовуючи енергозберігаючий склопакет, Ви зможете: • економити на опаленні взимку та кондиціонування повітря влітку; • захиститися від ультрафіолетового випромінювання, що благотворно позначиться на Вашому здоров'ї і вбереже Ваш інтер'єр від вигорання. Щоб перевірити, чи є склопакет енергозберігаючим, досить піднести до нього полум'я. При звичайних стеклах колір полум'я у відображенні не зміниться, якщо в блик полум'я з'являється червоний відтінок, то склопакет є енергозберігаючим. Це самий простий і доступний спосіб перевірки склопакета. На даний момент всі вікна в Західній Європі встановлюються з енергозберігаючим покриттям, такі ж норми висуваються і для України. Для Запоріжжя і області рекомендується установка склопакетів з коефіцієнтом опору 0,65 R (м² * °С/Вт). Встановивши вікно в компанії "Віконний центр" Ви отримаєте справжнє європейське вікно з теплим, енергоефективним склопакетом за ціною звичайного.

Категорія: Акції

Читати далі...

 

2022
2021
2020
2019
2018 >
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Трв
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень