Статті / Пластикові вікна для дитячої кімнати

Пластикові вікна для дитячої кімнати

Осінь і зима для маленьких дітей є дуже небезпечним періодом у плані загострення простудних захворювань. Лікування, ліки, черги в лікарнях – це все від чого ми хочемо захистити Вас і Ваших дітей. Все починається з утеплення приміщення, в якому грає і спить Ваша дитина.

 

По-перше, для уникнення простудних захворювань, необхідно повністю виключити протяги в приміщенні. Якісні металопластикові вікна є повністю герметичними і немає необхідності їх заклеювати на осінньо-зимовий період, на відміну від старих дерев'яних рам.

 

Зараз на ринку велика кількість дешевих і неякісних металопластикових вікон, які не підійдуть для приміщення, в якому живе Ваш малюк.

 

По-перше, ми рекомендуємо встановлювати Дніпропетровську металопластикові вікна зі склопакетом, в якому встановлено низькоемісійне скло (енергозберігаюче, мультифункційний). Це забезпечить повноцінний захист кімнати від холоду і не дасть тепла в приміщенні йти через скло.

 

По-друге, рекомендуємо встановлювати в дитячу кімнату широкий профіль (п'яти-, шестикамерний).

 

В-третіх, щоб не турбувати сон Вашої дитини, особливо якщо Ви мешкаєте на першому поверсі або якщо Ваше вікно виходить на жваву магістраль, максимальний захист від шуму Вам забезпечить двокамерний склопакет.

 

В-четверте, при замовленні вікон в дитячу кімнату не полінуйтеся перевірити всі сертифікати якості у фірми, в якій Ви робите покупку.

 

plastikovoe_okno_v_detskuyu_komnatu

 

Також ми рекомендуємо не економити гроші на металопластиковому вікні встановлюємо у дитячу кімнату на додаткових аксесуарах, а саме: мікропровітрювання (щоб взимку при провітрюванні кімнати не влаштовувати протягів), ручки з замком (яка не дозволить Вашому малюкові самостійно відкрити стулку).

 

PS. Оптимальне рішення металопластикового вікна в Дніпропетровську для дитячої кімнати – це п'ятикамерний профіль з двокамерним склопакетом з низькоемісійним склом та ручку з замком.

 

Потрібні пластикові вікна в дитячу

кімнату в Дніпропетровську?

Дзвоніть нам вже сьогодні:

(056)785-70-88

(066)391-81-11

(098)376-71-11

 

Вікна Дніпропетровськ

 

Ще матеріали по темі:

Що вибрати низкоэмисионнное скло або три скла?

Конденсат і полій на пластикових вікнах

Мультифункціональне скло

Багатошарове скло

Пластикові вікна Дніпропетровськ ціни


Березень 7, 2012 16:46 • Переглядів: 3221