Архів новин

Завмер пластикових вікон у Дніпрі

Січень 20, 2019 22:00

Завмер пластикових вікон в Дніпрі. Викликати майстра на замір металопластикових вікон в Дніпрі. Бувають два види виміру - попередній і завмер під виготовлення вікон. Майстер по виміру знімає точні розміри і несе за них відповідальність. З ним Ви обговорює замовлення: профільні системи, фурнітуру, конфігурацію, додаткові комплектуючі. Від майстра Ви також можете отримати рекомендації по склінню.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Правила догляду за пластиковими вікнами

Січень 20, 2019 12:42

Правила догляду за металопластиковими вікнами у Дніпрі

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Вікна для балкона - особливості і варіанти скління

Січень 18, 2019 13:14

Скління балкона є найпоширенішим видом скління. При склінні балкона відкривається безліч варіантів дизайнерських рішень. Залежно від дизайнерського проекту, вибирається і кращий для нього матеріал. Завдяки склопакетам Ви зможете поліпшити якість життя. З допомогою склопакет з мультифункційним склом, Ви зможете надійно захистити себе від сонця влітку. В даному випадку Ви зможете заощадити на жалюзі або штори. Також балкон можна додатково захистити, особливо важливо це для балконів на першому поверсі, завдяки установці армованих або ламінованих склопакетів. Види скління вікнами з алюмінію: Холодне скління застосовується у разі, коли достатньо просто виключити доступ балкона зовні. Основна перевага такого скління полягає в економічності. Тепле скління застосовується у разі, якщо Ви плануєте, створення повноцінної кімнати або у Вас є бажання створити зимовий сад на своєму балконі.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Як поліпшити шумоізоляцію пластикових вікон у Дніпрі

Січень 15, 2019 09:00

Якщо Ви живете біля галасливої дороги, трамвайної лінії або просто в будинку, де галасливі сусіди, які люблять збиратися на вулиці біля під'їзду, і весь цей шум Вам не подобається і змушує відчувати себе некомфортно, то терпіти це не можна. Це дуже поширена проблема людей, що живуть у великих містах. Адже вченими доведено, що сторонній шум негативно впливає на стан здоров'я людини, заважає відпочинку і сну. Цю проблему допоможе Вам вирішити встановлення правильних металопластикових вікон в Дніпрі. Звернувшись в віконну фірму, Вам можуть порадити встановити вікна з двокамерним склопакетом (три скла) і все правильно, чим більше стекол і ширше склопакет, тим тихіше буде вдома. Але цей варіант допоможе не чути, наприклад машинної сигналізації або шум з дитячим майданчиком. Додатково можна поставити склопакет з різною дистанцією, але цього може бути недостатньо, якщо Ви живете біля проспекту або трамвайної лінії. Якщо ви хочете встановити металопластикові вікна з максимальною звукоізоляцією Вам в цьому допоможе ряд додаткових властивостей, які впливають на це: -установка пластикового вікна з профільної системи з великою кількістю камер, чим більше камер встановите, тим менше звуку він буде пропускати; -якісний ущільнювач; -хороша фурнітура, вона здійснює притиск стулки до рами. Її потрібно регулярно перевіряти, і рекомендується раз на рік регулювати. Але це діло треба довіряти майстрові, а ні в якому разі не займатися цим самостійно; -монтаж та установлення укосу; -установка склопакета з різною дистанцією між стеклами. Наприклад, склопакет товщиною 32мм з дистанційною рамкою 4-8-4-12-4 поглинає більше шуму, ніж склопакет 32мм з однаковою відстанню між стеклами 4-10-4-10-4, де 4-товщина скла, а 8, 10 і 12 це відстань між стеклами. -склопакет з заповненням аргону, допоможуть підняти рівень шумоізоляції на двадцять відсотків. Але якщо Ви вважаєте, що і цього буде недостатньо для того, щоб зменшити кількість шуму з вулиці, то в цьому допоможе установка склопакета з триплексом. Це багатошарове скло, тобто два і більше скла за допомогою полікарбонатної плівки склеюються між собою, утворюючи єдину конструкцію. Таке скло застосовується в лобовому склі автомобілів, поїздів, літаків. Перевага скла триплекс ще в тому, що при ударі воно не розлітається в різні боки, а залишиться триматися на плівці. Недолік склопакета з триплексом - висока вартість. Кожен фактор наведений нами вище, відіграє дуже важливу роль у збільшенні шумоізоляційних якостей пластикових вікон в Дніпропетровську і дніпропетровській області.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Енергозберігаючий склопакет в подарунок

Січень 10, 2019 09:00

Акція від ТОВ "Віконний центр" у Дніпропетровську і Дніпропетровській області - при покупці пластикових вікон Steko - енергозберігаючий склопакет в подарунок. Поспішайте час акції обмежений.

Категорія: Акції

Читати далі...

 

Різниця між заводською і гаражної складанням пластикових вікон

Січень 5, 2019 13:41

Різниця між заводською і гаражної складанням пластикових вікон у Дніпрі

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Як зробити Ваш будинок енергоефективним

Січень 3, 2019 22:30

У зв'язку із зростанням цін на енергоносії багато власників приватних будинків, заміських котеджів цікавляться питанням енергоефективності. І це правильно, адже кожен з нас хоче знизити витрати на утримання будинку, при цьому не втративши дорогоцінний тепло. На сьогоднішній день в Західної Європі дуже популярно енергоефективне будівництво. Так що ж таке тепле розумний будинок і як він допомагає економити? Енергоефективний будинок – складається з кількох обов'язкових елементів. - Теплі енергозберігаючі металопластикові вікна. Це в першу чергу широкі профільні системи, монтажна глибина яких не менше 70 мм, Склопакет в даних вікнах повинен обов'язково мати три скла (два енергозберігаючих і одне звичайне, між стеклами повинен бути газ аргон). Теплі дистанційні рамки в склопакеті. При встановленні таких пластикових вікон в Дніпрі, монтажники використовують спеціальні гідроізоляційні і псул стрічки. - Якісні будівельні матеріали. Герметичність зовнішньої оболонки. - Сучасні системи опалення, на основі теплового насоса. -Системи автономної вироблення енергії, в тому числі і для опалення будинку. Опалення таких будинків може здійснюватися за допомогою сонячних панелей. Але безумовно, навіть якщо Ви встановите в себе вдома найдорожчу і сучасну систему опалення, вона буде неефективною, якщо ви використовуєте неякісні двері та металопластикові вікна. Саме вони потрібні для виключення так званих " містків холоду. Навіть якщо ви плануєте встановити у себе в будинку панорамні вікна, енергоефективне скління повністю вирішить проблему втрати тепла, навіть при великій площі світлопроникних конструкцій. Ми рекомендуємо звернути увагу на мультифункціональні склопакети. На відміну від сонцезахисного та енергозберігаючого, MDS-скла діють цілий рік. Завдяки спеціальному покриттю іонів срібла ці скла, в зимову холоднечу, не дадуть холоду проникнути у Ваш будинок, а в літню спеку, захистять від палючого сонця, створюючи затишок і комфорт. Слід також приділити увагу вентиляції приміщення. Металопластикові вікна повністю герметичні, тому для правильної циркуляції свіжого повітря можна додатково встановити на ваше вікно клапан клімат-контролю. Він забезпечить приплив повітря навіть при закритій стулці. Встановити справжні теплі вікна Ви зможете, звернувшись у компанію "Віконний центр" в місті Дніпро. Ми пропонуємо тільки якісні профільні системи «REHAU», «VEKA», «Steko», «WDS». Мінімальні терміни виготовлення і тільки якісний монтаж, стануть запорукою довгих років використання Ваших пластикових вікон. Якщо Ви хочете встановити теплі мультифункціональні склопакети, то для Вас від нашої компанії є спеціальна пропозиція – на пластикові вікна «Стеко» у Дніпрі ми встановимо мультифункціональні склопакети безкоштовно. Дізнатися детальніше про пропозицію можна тут.

Категорія: Статті

Читати далі...

 

Акція "Новосели"

Січень 1, 2019 19:17

Акція "Новосели" на придбання металопластикових вікон в Дніпрі та Дніпропетровської області

Категорія: Акції

Читати далі...

 

2022
2021
2020
2019 >
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Трв
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень